cinta adam dan hawa

Seminar gerak usahawan siswa 2009…mule-mule niat aku pergi coz lecturer aku suh pergi…tapi bile pergi…best gak rupenyer…bukan sebab makanan die best…tapi banyak r yang aku belajar…sal jihad bisnes…sal cene nak jadi seorang usahawan berjaya...dapat lar tengok ketokohan seorang usahawan berjaya ni…and salah satu perkare yang menarik perhatian aku ialah pantun yang diubah oleh salah seorang penceramah tu. Aku memang minat nak jadi seorang ahli korporat yang berjaye suatu hari nanti…(bukan keparat ek..)…hehe…banyak bende lar yang aku kene ubah diri aku dari sekarang…untuk membentuk kejayaan di mase akan datang…
1 Response
  1. miSS wunny Says:

    saya yg pakai baju pink tudung pink 2 okayh..
    nk knal?silakan!
    haha..promo2;)


Post a Comment