cinta adam dan hawa


Pertemuan yang dinanti…akhirnye tiba jua…hujung minggu yang lalu menjadi titik bersejarah dalam diari cintaku…setelah lame menyulam rindu…akhirnye ketemu di pagi sabtu…bersame imejku yang baru…huhu…bukan pe just try selendang baru…emm…kali ni first time kitorang pegi time square…jenuh gak lar nak jalan dari kL sentral ke stesen monorail tu…then, kitorang jalan lak gi loyat and lastly gi mid…dari stesen monorail ke mid tu…kitorang nek bas…mase kat loyat tu…kitorang sempat r beli pendrive yang same…(sWeet tak??)haha…tapi tali die aku beli kat pesta konvo…mesti pelik kan…npe lar kitorang gi mid lak pas gi ts...sumenyer coz kitorang nak makan pizza…haha…kat time square takde pizza hut…sanggup lar kitorang jalan jauh untuk memenuhi hajat kitorang tu…and nak taw tak pe yang mengejutkan aku??? Die nak beli bear untuk aku…haha…sape tak nak kalo owang nak bagi kat kite…tapi kite pikir lebey baek lar kalo die gune duit tu untuk beli barang die jer…tul tak??? At last, die degil gak nak bagi…aku pun setuju nak terime…and kitorang beli same-same.then, bubuh name bear tu dibo…hehe…malu giler mase nak bawak dibo lek upm…da lar nek komuter...tapi akhirnye selamat gak sampai bilik bersame dibo…hehe…
1 Response
  1. miSS wunny Says:

    dibo sombong tamawu kwn ngan momok!


Post a Comment